Van serveerster tot carnavalsmuse: Kerolay Chaves verklaart dat carnaval altijd een verre droom is geweest

Van serveerster tot carnavalsmuse: Kerolay Chaves verklaart dat carnaval altijd een verre droom is geweest. Foto: Marco Pinto / Divulgação
Van serveerster tot carnavalsmuse: Kerolay Chaves verklaart dat carnaval altijd een verre droom is geweest.

De influencer, Kerolay Chaves, heeft met haar volgers al haar voorbereidingen voor Carnaval 2024 gedeeld.

Ze kijkt ernaar uit om haar debuut te maken als muse van Barroca Zona Sul, een sambaschool in São Paulo. Wat weinig mensen weten is dat ze voordat ze werd gekozen om te schitteren in de sambadrome van Anhembi, werkte als serveerster en kok.

Op haar 22e heeft de jonge vrouw al veel ervaring opgedaan en zegt ze dankbaar te zijn voor de goede momenten die ze doormaakt. “Ondanks mijn jonge leeftijd heb ik al veel meegemaakt en schaam ik me niet voor de beroepen die ik heb gehad, ze waren essentieel voor de opbouw van wie ik nu ben,” verklaarde ze.

Van serveerster tot carnavalsmuse: Kerolay Chaves verklaart dat carnaval altijd een verre droom is geweest


Afkomstig uit Minas Gerais, zegt ze dat ze heeft gewerkt in een café in Belo Horizonte en al opviel waar ze ook kwam: “Ik trok altijd de aandacht.

Mijn lichaam was er altijd eerder dan ik, maar dat stoorde me nooit,” benadrukt de brunette die een van de hoogste nationale verdiensten op OF heeft gehad.

Tegenwoordig produceert Kerolay nog steeds inhoud voor volwassenen voor internetplatforms. “Ik heb mezelf gevonden op deze plek en het heeft me erkenning en een goede levensstructuur gegeven.

Dankzij God werk ik hard en pluk ik de vruchten van mijn toewijding,” legde ze dankbaar uit voor het moment.

In de afgelopen dagen heeft Chaves haar training geïntensiveerd en haar dieet georganiseerd om gefocust te blijven op carnaval.

Het is de moeite waard om te onthouden dat de jonge vrouw al heeft onthuld dat ze wekelijks sambales volgt, bokstraining volgt en zelfs heeft geïnvesteerd in een traditioneel dieet op basis van rijst en bonen.

“Ik moet kracht en fysieke conditie hebben om veel samba natuurlijk te presenteren en de hele laan als een echte muze af te leggen. Ik kan niet wachten tot dit gebeurt, ik ben enthousiast.

Ik wacht met ongeduld op de komst van februari zoals ik nog nooit eerder heb gewacht,” zei ze enthousiast.

Back to top