Kanadisk atlet vinder bronze og bliver viral for dristig fejring

Kanadisk atlet vinder bronze medalje og bliver viral for en dristig fejring
Kanadisk atlet vinder bronze medalje og bliver viral for en dristig fejring (Foto: Reproduktion/Instagram)

Onsdag (7.) vandt Alysha Newman bronze medaljen for Canada i stavspring. Dog blev hun overskrifter af en anden grund.

+ Transmand taler om graviditet efter kønsskifte: “De siger, jeg gjorde det for at få opmærksomhed”

Efter at have afsluttet som nummer tre i stavspring og blive den første medaljevinder i stavspring for Canada i 112 år, fejrede Newman sin sejr ved at twerke foran publikum på Stade de France i Paris.

Hendes spring nåede en højde på 4,85 meter, hvilket satte en national rekord, en særlig præstation for Newman da hun ikke havde formået at kvalificere sig til finalen ved de to tidligere olympiske lege, Rio 2016 og Tokyo 2020.

Relacionados

Hendes fejring begyndte, før hun overhovedet ramte landingsmatten, mens hun løb rundt i ekstase før hun tog en pause for at underholde publikum med sin dans. Udover hendes sportslige præstationer producerer atleten også voksenindhold til en abonnementswebsted.

Foto og video: Instagram @alyshanewman og X @cryptostonk2. Dette indhold er skabt med hjælp fra AI og revideret af redaktionsteamet.